Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kérdezz, Felelek :) !

Ha kérdésed van bármivel kapcsolatban, nyugodtan kérdezz, én szívesen válaszolok amire tudok. Amit véletlen nem tudok annak utánaolvasok:).

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Mitől dugulhat el?

(SzuperMes, 2010.07.16 11:21)

A légpumpám csöve valamiért alig fúj levegőt. Lehet, hogy eldugult? mit csináljak? Üdv

Nincs mit

(Lucky, 2010.07.12 23:04)

Szia!Nem hiszem hogy elég tartós fedésr biztosírana a szilikon.Sajnos. Valószínűleg áldozni kell majd a pótalkatrészre. Szia Lucky

Köszcsi

(H2O, 2010.07.07 21:42)

Köszike a választ! Szoltam apának hogy szedje szét, és tényleg meg van egy picit repedve.Megpróbáljuk akváriumragasztóval megragasztani,hátha megy.Köszönöm mégegyszer

h2o-nak

(Lucky, 2010.07.07 21:19)

Szia.A légpumpád ereje csökkenhetett akár attol hogy a levegőztető cső megtört,de lehet attol is hogy a gépben lévő gumimembrán megszakad,megreped.Ha így egy kisebb repedés keletkezik rajta egy része kimegy a repedésen egy része pedig megy az akváriumba.Sok légpumpához lehet vásárolni pót alkatrészeket,és pót membránt is.Remélem segítettem.Szia!

Mitől van ez?

(H2O , 2010.07.07 15:39)

Szia!Mitől csökkenhetett a légpumpám ereje? Már kevesebb levegőt nyom az akváriumba. Válaszodat előre is köszönöm!

Válasz

(Lucky, 2010.07.03 18:29)

Szia! A halak etetésére több lehetőség is van. Vagy naponta etetsz, vagy ha időd engedi azt a napi adagot szétosztot 2-3 részbe és akkor 2-3 részben etetsz, vagy 2 naponta ugy hogy a napiadag,meg még egy nagyon minimális adag, és akkor így 2naponta kell etetni csak. 1adag(napi 1 etetésnél) amugy annyi amennyit a halak 5perc alatt megesznek,és ha még mindig éhesen néznek rád akkor se adj többet.Ha nem birod megállni hogy ne etesd tul őket vegyél etetőautómatát:).

Milyen halakról is beszélünk?:)

Szükséges fény az akváriumba, méghozzá nem is közvetlen napfény.Lámpa fény szükséges.A fény főleg a növények miatt kellenek, hisz a növény lételeme az akváriumnak és a növény lételeme a fény.Vagyis az akvárium elvan növények nélkül de megfelelő körforgás miatt nem ártanának...

25literes akváriumba attol függ hogy mennyi hal fér(igaz ez minden akváriumra) hogy milyen fajta halakat szeretnél tartani.Ha sikerült kiválasztani milyen halakat akarsz akkor tudok pontosat mondani,így sajnois nem.Visszatérve arra hogy biztos fognak születni kicsik.Ez nem feltétlen igaz,és nem minden hal ikrával szaporodó.Van pl elevenszülő is.

Nincs mit amugy.Megpróbálok segíteni amiben tudok a legjobb tudásom szerint.Nyilván lesz olyan amiben én mást mondok,és amiben mást mond :),sőt az sem kizárt hogy a másik ember mondja a jót :) .

Kérdések

(Bence, 2010.07.03 17:41)

Szia én vagyok a gyakori kérdésekről,jó kis oldal nagyon mutatós :)
Szóval akkor pár kérdések:
A halakat napona hányszor kell etetni?

Ha látom az ikrákat akkor azt hogyan különitsem el mert ugy tudom(ha jól tudom)hogy megszokták enni a nagyok a kishalakat?

Szükséges fény az akváriumba?Mennyire létfontosságú?

25 literes akváriumba mennyi hal fér?ugy akarom hogy legyen helyük is és gondolom kicsik is lesznek.

Egyenlőre ennyi és köszönöm szépen hogy ilyen segító kész és rendes vagy velem.


« előző

1 | 2 | 3